• Dit zeggen deelnemers

 • Tijdens de V&A-webinars krijg ik niet alleen antwoord op mijn opvoedvragen maar ook achtergrond informatie over de ontwikkeling van mijn puber!
 • De V&A-webinars hebben me door een zware (opvoed-)periode getrokken: elke week even heel kort een steun in de rug en een hart onder de riem!
 • In een vrolijk half uur ontdek ik elke keer weer dat ik niet de enige opvoeder ben die tegen de puberale buien van zijn of haar kinderen loopt. Wat een troost!
 • Voor mij zijn de V&A-webinars een logisch vervolg op Dé OpvoedChallenge. In één maand heb ik zoveel opgebouwd met mijn kinderen dat ik er alles aan wil doen om dit ook in stand te houden. Dit wekelijkse halfuurtje helpt me daarbij!
 • Marina is altijd praktisch, hangt geen verhalen op en vertelt je waar het op staat.
 • Als alleenstaande vader is dit mijn overlegmoment geworden. Juist omdat het heel informatief is heb je niet het gevoel dat je in een 'problemenklasje' bent terecht gekomen.
 • Na DopApril ben ik een beetje verslaafd geraakt aan al die praktische tips. Mij helpt het om het opvoeden van mijn pubers positief te benaderen.
 • Een cursus zonder het gevoel te hebben dat je in een klasje zit. Je eigen kop koffie, zelf het besluit nemen of je wel of niet inlogt. Het is vooral de vrijheid die ik heel prettig vind.
 • Het valt me elke keer op dat Marina van een persoonlijke vraag een uitleg geeft waar iedereen iets aan heeft. Ik snap mijn puber nu een stuk beter!
 • Je denkt dat het een heel serieus half uur is. Dat is dus niet (helemaal) zo. Marina weet op zo'n vrolijke manier over opvoedzaken te praten dat je na een webinar helemaal vrolijk bent. Voor mij is het een positief begin van de week geworden!
 • Waarom meedoen aan een webinar?

  Met een webinar bied ik je de mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze informatie te krijgen over het opvoeden en opgroeien van je puber(s). Je krijgt de mogelijkheid om (anoniem) je vragen te stellen, je kennis te vergroten en je ervaringen te toetsen. Een webinar heeft altijd een thema.

  Webinars zijn bijeenkomsten via internet; je logt in en je neemt deel aan de bijeenkomst vanuit je eigen huis. Het enige dat je hier voor nodig hebt is een computer. Jouw gezicht is niet zichtbaar tijdens een webinar. Vergelijk het deelnemen met tv kijken: je kijkt naar een uitzending én je hebt de mogelijkheid om te reageren, vragen te stellen én direct antwoord te krijgen!

  Na een webinar heb je als deelnemer meestal de mogelijkheid om de bijeenkomst nog een keer terug te kijken; zo kun je alles wat er gezegd is nog een keer zien en beluisteren. 

  Webinars zijn geen therapie- of zelfhulpgroep. De vragen die beantwoord worden hebben altijd met het thema te maken. Wil je écht een persoonlijk gesprek waar je je vragen over jouw persoonlijke situatie kunt voorleggen, kijk dan even op de pagina opvoedvragen.

 • Samenwerking

  Regelmatig schuiven er andere experts aan bij mijn webinars. Zo werk ik voor de thema's kinderen & scheiden en samengestelde gezinnen altijd samen met Gideon de Haan

 • Kosten

  Opvoedwebinars moeten, zoals alle webinars, ergens gefinancierd worden. Wij zijn hier heel transparant in: tijdens de gratis webinars worden er vrijblijvende aanbieding gedaan. De betaalde opvoedwebinars hebben géén ander doel dan jou informeren over het opvoeden & opgroeien van je puber. 

  Aan het meedoen van webinars zijn kosten verbonden die per keer verschillend kunnen zijn. Op de pagina met de informatie over de webinars vind je de tarieven terug.