• Zijn die ansichtkaarten & posters te koop?

  Ja, dat zijn ze! Zelfs de t shirts, al gaan die op dit moment wel erg hard... Tijdens lezingen en optredens (de kaarten ook per stuk) maar ook via deze website. Als je kaarten via de website bestelt, dan ontvang je een hele set van 7 stuks. De kaarten zijn niet per stuk te bestellen. Tenminste, van een zelfde uitvoering kun je wel grotere aantallen (vanaf 50 stuks) zonder eigen logo bestellen. Bel of mail (bestellingen@marinavanderwal.nl) voor meer informatie.

  De posters zijn - op veler verzoek - ook per stuk te koop.

   

  Zijn ansichtkaarten met een eigen logo ook mogelijk?

  Wil je voor jouw organisatie graag (veel) ansichtkaarten bestellen, dan kan dat. Mail voor een offerte naar bestellingen@marinavanderwal.nl. Je ontvangt dan van ons een prijsopgave.

   

  We willen graag een groter aantal posters aanschaffen.

  Dat is natuurlijk mogelijk! Ook hiervoor mail je naar bestellingen@marinavanderwal.nl en geeft het gewenste aantal posters (vanaf 5 stuks) op. Wij zorgen dat je van ons een staffelkorting ontvangt. Het is helaas niet mogelijk om een logo op de posters te laten plaatsen.

   

  Is het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek ook rechtstreeks te koop?

  Ja, ook! Helaas moet ik je dan wel portokosten berekenen (dat doen Bol.com en je plaatselijke boekhandelaar niet). Het voordeel is wel dat ik er een persoonlijke boodschap voor je in kan schrijven. Zelfs op verzoek de juiste tekst.

 • Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek. Ook verkrijgbaar via Bol.com (ga dan even naar 'boekenwijsheid'.

  Hier bestel je inclusief 3,95 verzendkosten. Daar staat tegenover dat ik je boek graag signeer. Vermeld bij  'opmerkingen' welke tekst / bijzonderheid er vermeld moet worden.

  Marina over 'Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek >>

  Bestel

 • Verkrijgbaar vanaf 7 februari 2017

 • Voor leveringsvoorwaarden >>