• Je betaling is gedaan. Welkom! lees dit bericht goed!

  Wat leuk dat je op maandagavond deel gaat nemen aan de webinar’s! Je zult er geen spijt van krijgen. Inmiddels volgen honderden ouders van pubers deze webinars en komen ook met regelmaat terug.

  Het is deze keer even wat invulwerk, maar daarna ben je er vanaf! Voor het volgen van de webinars heb je een inloglink nodig. De link vind je elke keer op deze pagina. Bewaar de link naar deze pagina daarom ook goed! 

  Ik verheug me er op om je te ontmoeten!

   

 • De webinars worden iedere eerste maandagavond van de maand gehouden met uitzondering van de vakantie’s. Hou er rekening mee dat wij de vakanties in álle regio’s aanhouden: noord-, zuid- en midden Nederland! In de maand augustus worden er geen webinars gegeven: dan wordt er ook geen abonnementsgeld geïnt.

  Wil je je abonnement opzeggen? Dat kan vanaf 3 maanden na aanvang van dit abonnement. Stuur daarvoor even een mailtje naar bestellingen@marinavanderwal.nl Wij zorgen er dan voor dat vanaf de eerstvolgende mogelijkheid geen abonnementsgeld afgeschreven wordt. Dit is altijd veertien (werk-)dagen voorafgaand aan eerstvolgende afschrijfdatum. Wordt er bijvoorbeeld op de 15de van de maand bij jou afgeschreven, dan kunnen wij tot veertiendagen voorafgaand aan de (volgende) 15de dag van de maand je abonnement stopzetten. En anders stopt je abonnement natuurlijk de eerstvolgende termijn!

  De link naar deze pagina én naar de webinars is alleen voor persoonlijk gebruik; het delen van één van deze links (ook met vrienden en kennissen) of het verhandelen van deze link wordt als misbruik gezien en er worden dan bijbehorende juridische stappen ondernomen voor het schenden van copyright.

  Voor verdere informatie van de kleine lettertjes klik je hier