• Een persoonlijk gesprek: dat kan!

   

  Wil je een persoonlijker antwoord dan alleen een algemeen antwoord tijdens een webinar? Dat kan! Ik reserveer graag een uur voor je om rustig met elkaar over jouw opvoedvraag door te praten.

  Voor deze rustige gesprekken maak ik graag een afspraak met je. Dat kan in de praktijk in Castricum zijn maar veel vaker gebeuren deze gesprekken via de telefoon of via beeldbellen. Op een moment dat jou (en mij) goed schikt en we in alle rust kunnen praten. Dat kan overdag zijn maar ook 's avonds of in het weekend.

  Het uitgangspunt is dat je niet vaker dan drie keer een gesprek hebt. Laten we dat maar als eerste vaststellen. En nee, als er dan toch een vierde of vijfde gesprek plaatsvindt, dan ben je niet gek en zeker geen slechte opvoeder. Maar we moeten toch ergens een doel vaststellen. Vind je niet?

  Voor deze gesprekken worden wél kosten in rekening gebracht; ook bij mij moet – helaas – de schoorsteen roken; het is mijn werk om met mensen gesprekken te hebben. Ook de slager geeft zijn biefstukjes niet zo maar weg en de groenteboer rekent zijn stronkjes bloemkool graag met me af. Je e-ticket blijft geldig totdat je deze ‘inwisselt’; in principe kan er niet worden geretourneerd.

  Je kunt via de betaaloptie een ‘ticket’ kopen. Je kunt kiezen voor een eenmalig gesprek of voor een ‘strippenkaart’. De laatste kies je als je denkt dat je zeker drie keer wilt bellen. De gesprekken duren in principe een uur en zijn altijd op afspraak. Hou er wel rekening mee dat ik standaard ‘uitloop’. Ik ga de verbinding natuurlijk niet abrupt na 60 minuten afbreken omdat je tijd om is.

  Zodra de betaling binnen is krijg ik daar bericht van.  Voor informatie mail je me apart de opvoedvraag die je hebt. Zo gaan we effectief met jouw tijd om! Vermeld voor de zekerheid je contactgegevens (telefoonnummer, straat en plaats waar je woont) en het feit dat je een afspraak wilt maken in/via de praktijk. Ik neem dan contact met jou op. Het is ook handig om even te laten weten welke tijdstippen handig zijn om rustig met elkaar te kunnen bellen. Telefoneren terwijl jij druk in gesprek bent met de buurvrouw werkt natuurlijk ook niet handig!

  Je mailt je opvoedvraag naar: opvoedvragen@marinavanderwal.nl Dat alles dan meteen goed komt durf ik niet te zeggen, maar wel dat ik binnen 12 uur (vaak veel eerder!) contact met je opneem voor het maken van een afspraak!

  Nog even voor de zekerheid wat bij een ticket inbegrepen is:

  - een gesprek van 60 minuten en als dit gesprek uitloopt, dan is dat mijn risico

  - als er technisch gedoe is met de verbinding omdat je bijvoorbeeld voor het eerst gebruik maakt van beeldbellen, dan gaat dit niet van onze gesprekstijd af.

 • Gesprek van 60 minuten, € 65,– (incl. 21% btw)

  Gesprek op afspraak. Deze afspraak wordt via e-mail vastgelegd. Je kunt kiezen tussen ‘ouderwets’ bellen of  elkaar ontmoeten via Skype!

  Stuur na je betaling je opvoedvraag per e-mail! Dan kan er snel contact met je opgenomen worden.

   

   

  Reserveer!

 • Strippenkaart van 3 gesprekken a 60 minuten € 175,50 (inclusief 21% btw). 

  En ja, dat is dan 10% korting voor jou! 

  Gesprekken gaan op afspraak (worden via e-mail gemaakt). Je kunt kiezen tussen ‘ouderwets’ bellen of  elkaar hip ontmoeten op Skype!

  Vermeld bij ‘opmerkingen’ je opvoedvraag, dan komen we samen snel(er) tot de kern!

   

  Reserveer!